9 oktober 2014. Jan Spek uit Boskoop is de 800e actieve kweker op FloraXchange. Het aantal kwekers op FloraXchange blijft continue groeien met een gemiddelde groei van 5 à 6 kwekers per week. Niet alleen het aantal nieuwe kwekers blijft toenemen op FloraXchange, momenteel zijn er ook ruim 237 exporteurs die actief gebruik maken van dit innovatieve platform.

Rien Vurens van Jan Spek Rozen uit Boskoop is erg enthousiast over FloraXchange. ‘’We hebben voor FloraXchange gekozen omdat het platform er erg gebruiksvriendelijk uitziet. Een andere belangrijke reden waarom we met FloraXchange gaan werken is het feit dat er al ruim 237 exporteurs actief gebruik maken van dit platform waardoor we ons aanbod op een eenvoudige manier onder een grote groep exporteurs kunnen verspreiden’’.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbod gerelateerde zaken van de kweker. Naast snijbloemen biedt FloraXchange ook kamer- en tuinplanten, perkgoed en planten aan. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl Als u vragen heeft over FloraXchange kunt u het beste contact opnemen met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.