Martijn van Andel

Martijn is het commerciële gezicht achter FloraXchange. Naast het bezoeken van klanten geeft hij regelmatig demo’s over de functionaliteiten van FloraXchange en houdt hij zich bezig met de strategische beslissingen rondom FloraXchange. Tevens is Martijn een van de aandeelhouders van FloraXchange.

Jefry van den Hoeven

Jefry is een van de software ontwikkelaars die FloraXchange heeft ontwikkeld. Als software ontwikkelaar houdt Jefry zich bezig met het ontwikkelen van de functionaliteiten binnen FloraXchange. Bovendien beslist Jefry als aandeelhouder mee met de strategische beslissingen rondom het innovatieve communicatieplatform.

Leon van Schie

Leon is samen met Jefry een van de softwareontwikkelaars achter FloraXchange. Als software-ontwikkelaar heeft Leon FloraXchange ontwikkeld. Om FloraXchange optimaal te laten draaien houdt Leon zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen rondom FloraXchange.

Erik Wielders

Achter een goed softwarepakket hoort een helpdesk die u kan helpen bij vragen over nieuwe of bestaande functionaliteiten van FloraXchange. Erik Wielders is een van de gezichten achter de helpdesk.

Ruud Schuurman

Ruud Schuurman behoort  tot de vaste kern van FloraXchange. Samen met Erik staat hij klanten te woord voor vragen over FloraXchange.

Merel Prins

Merel is ook onderdeel van het FloraXchange team. Ze houdt zich bezig met de marketing en communicatie activiteiten rondom FloraXchange.

Jan van der Lans

Op zijn kaartje zal ongetwijfeld iets van ‘Salesmanager’ staan, maar Jan zet zich breder in dan dat. Het liefst is hij de hort op om op locatie de voordelen te presenteren van het digitale samenwerken. Terug op de thuisbasis denkt hij graag mee over de volgende stappen voor FloraXchange en de sector.