24 maart 2015. Handelskwekerij Mark Verbeek uit Monster is de 900e actieve kweker op FloraXchange. Het aantal kwekers op FloraXchange groeit wekelijks met een gemiddelde groei van 5 à 6 kwekers per week. Niet alleen het aantal kwekers dat gebruikt maakt van FloraXchange is enorm, ook het aantal actieve exporteurs (288 op dit moment) blijft toenemen.

Mark Verbeek van Handelskwekerij Mark Verbeek uit Monster is erg enthousiast over FloraXchange. ‘’We zijn met FloraXchange gaan werken omdat we van steeds meer exporteurs de vraag kregen waarom ons aanbod nog niet beschikbaar was op FloraXchange. Doordat deze vraag steeds frequenter gesteld werd, hebben we besloten om een abonnement te nemen op dit platform. Enerzijds zorgt dit ervoor dat de exporteurs ons aanbod op een makkelijke manier kunnen verzamelen maar anderzijds zorgt dit er ook voor dat wij ons aanbod op een snelle manier kunnen verspreiden onder een grote groep exporteurs. Een win-win situatie dus. We zijn daarom erg blij met deze stap’’.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbod gerelateerde zaken van de kweker. Naast snijbloemen biedt FloraXchange ook kamer- en tuinplanten, perkgoed en planten aan. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl. Als u vragen heeft over FloraXchange kunt u het beste contact opnemen met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-725490.