Dat FloraXchange aan de weg timmert is vast niemand ontgaan maar waar staat FloraXchange nu precies voor en wat zijn hun drijfveren? Om dit duidelijk te maken lanceert FloraXchange tijdens Valentijnsdag de campagne ‘FloraXchange houdt van de Sierteelt’. De campagne heeft als doel om de sierteelt duidelijk te maken dat FloraXchange een platform is dat de sector wil verbeteren. Daarom zet het communicatieplatform advertorials, banners en mailings in om de campagne te ondersteunen.

Initiatiefnemer Jefry van den Hoeven is erg enthousiast over FloraXchange. ‘’Er zijn op dit moment ruim 380 deelnemende kwekers en 190 kopers die gebruik maken van FloraXchange. Dit is een mooi begin maar onze ambities reiken verder. Op dit moment is het nog lang niet voor iedereen duidelijk waar FloraXchange precies voor staat. Daarom zijn we tijdens Valentijnsdag de campagne ‘’FloraXchange houdt van de Sierteelt’ gestart’’.

Centraal in de campagne staat dat FloraXchange de sector wil verbeteren door ICT toe te voegen. Verbetering van de sector staat bij FloraXchange dan ook bovenaan het lijstje. Speerpunten waar FloraXchange voor staat zijn onder andere een eerlijke samenwerking, gezonde marge en innovativiteit.

Wil je meer weten over deze campagne of over FloraXchange? Neem dan contact op met Jan van der Lans via jan@floraxchange.nl of via 0174-642622.