Enigma Flowers kiest voor FloraXchange

Enigma Flowers gaat met FloraXchange werken als het gaat om het binnenhalen van het aanbod van kwekers. Vooral het gebruik van de weeklijsten is door Enigma Flowers met open armen ontvangen. Mede daardoor is besloten om een abonnement te nemen op het communicatieplatform FloraXchange.

Rob Cornelissen van Enigma Flowers is erg tevreden over het systeem ,,Met FloraXchange krijg je een tool in handen waarmee je de kweker de mogelijkheid geeft om via de weeklijst zijn prijzen voor de week daarna door te geven. Hierdoor ontvangt Enigma Flowers op een snelle manier een heel breed assortiment. Dit zorgt niet alleen voor een hoop tijdsbesparing maar ook voor kostenbesparingen’’. 

Ook geeft Cornelissen aan dat FloraXchange in hoge mate de communicatie vergroot rondom het aanbod, zodat er meer interactie ontstaat tussen telers en inkopers. Hierdoor wordt de vraag en het aanbod beter op elkaar afgestemd.

Samenwerking Enigma Flowers en FloraXchange

In de praktijk betekent de samenwerking tussen Enigma Flowers en FloraXchange dat er gezamenlijk meer ontwikkeld zal worden aan FloraXchange. Het systeem wordt daardoor steeds beter waardoor Enigma Flowers meer voordelen van het systeem zal hebben.

FloraXchange
FloraXchange is een online communicatieplatform dat kwekers ondersteunt in het verspreiden van het aanbod. Kwekers houden op FloraXchange hun assortiment bij en van daaruit wordt het aanbod kenbaar gemaakt aan de kopers waarmee hij is gekoppeld. De koper wordt zo continu op de hoogte gehouden van de catalogus en aanbodsgerelateerde zaken van de kweker. Meer informatie over FloraXchange vindt u op: www.floraxchange.nl